fbpx

“Anda Sedang Hamil & Ada Masalah HB Rendah/Anemia?”

Dah Bosan Kena Bebel Dengan Nurse? Adakah Anda Mengalami Situasi Situasi Dibawah ini?

Siapa yang perlu dapatkan?

Masalah 1

Rasa lemah dan tak bertenaga.Rasa macam nak baring je atas katil.Cepat letih tu macam dah tak boleh buat apa apa dah.Lembik terus.

Masalah 2

Nak makan ubåt yang klinik bagi tapi tak boleh nak telan.Bila makan aje mesti loya atau muntah.

Masalah 3

Bila check up pregnant,buku pink anda  dengan pen merah tanda HB rendah dari sepatutnya.Kemudian,doktor dan nurse akan start membebel dan bagi ceramah.Rimas nak dengar

Jika YA anda ada antara masalah diatas, inilah masanya untuk anda bertindak cari jalan PENYELESAIAN!

Bagaimana Kami Boleh Bantu?

3 CARA Bagaimana Pre Mamma  Ini Boleh Bantu Anda…

Sebab 1

3 Jenis nutrisi untuk mula menghasilkan darah yang berkualiti.3 nutrisi tersebut ialah Asid Folik,Zat Besi &Vitamin C.Kesemuanya adalah bahan bahan asas dalam penghasilan PreMamma.

Sebab 2

Bantu badan anda rasa lebih bertenagadan tak mudah penat walau sedang sarat hamil.

Sebab 3

Bantu mengurangkan risiko darah tinggi dan kencing manis ketika hamil.Bukan itu sahaja membantu perkembangan otak dan badan bayi semenjak dalam kandungan lagi.

Apa Pelanggan Kami Kata?

Dari 6.6 naik ke HB 9.8,mula amalkan pre mamma semenjak anak pertama lagi.Sangat memberi tenaga dan mengelakkan dari mual yang teruk.

Rabiah

Kota Tinggi

  • Penafian:Testimoni disini telah mendapat kebenaran dari pengguna yang terlibat.Keberkesanan produk bergantung kepada kesesuaian individu.

Puas hati sangat,Hb naik.Kalau tidak asyik nak pitam aje.Pening pening ni jangan cerita la.Baru sebotol dah HB naik.Berbaloi suami belanja pre mamma ni.loya loya pun dah berkurangan.

Noorehan Ramli

Putrajaya

  • Penafian : Penafian:Testimoni disini telah mendapat kebenaran dari pengguna yang terlibat.Keberkesanan produk bergantung kepada kesesuaian individu.

Saya boleh bekerja tanpa mc yang banyak sepanjang mengandung.Dengan izin Allah,Pre mamma bantu dari alahan teruk dan memberi tenaga sepanjang mengandung.Nak telan vitamin yang dibekalkan dari klinik kesihatan,memang tak boleh nak telan. Alhamdulillah saya sudah bersalin dan saya teruskan dengan Post Mamma.

Norsalasiah Abdul Rashid

Kuantan

  • Penafian : Penafian:Testimoni disini telah mendapat kebenaran dari pengguna yang terlibat.Keberkesanan produk bergantung kepada kesesuaian individu.

Masih Tak Percaya lagi?

Jom lihat testimoni kami yang lain…

Zaleha

penang

Nadzirah

Kuala Lumpur

Faridah

Johor Bharu

  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

Yusniza

Perak

Zulaikha

Kuantan

Ash

Kota Bharu

  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

Berminat? Jom Order Sekarang!

Klik Butang Bawah Sebelum Tawaran Tamat!

Supplemen Multinutrisi Yang Terbukti Membantu 6589 Ibu Hamil Di Malaysia Naikkan Hb,Tambah Darah Dan Lebih Bertenaga Sepanjang Kehamilan Mereka

Supplement MultiNutrisi Ibu Hamil No1 di Malaysia

Perlukan Bantuan? Hubungi +60184720678

DISCLAMER:
Laman ini tidak dihasilkan untuk menggantikan nasihat dari pakar perubatan.Laman ini berusaha sedaya upaya untuk menyampaikan maklumat yang tepat dan betul hasil kajian dan pembacaan tetapi tiada jaminan yang ianya seratus peratus tepat.Produk yang dikongsikan mungkin tidak sesuai untuk setiap individu berbeza beza.Produk ini tidak bertujuan untuk menyembuhkan dan menghalang penyakit tetapi adalah satu usaha dan tawakal.Testimoni dan bukti yang ditunjukkan dilaman ini adalah sah dan bukannya rekaan.Penulis tidak bertanggungjawab untuk sebarang salah guna dan salah saham maklumat yang ditulis di laman ini.Anda disyorkan nutuk merujuk kupada doktor dan berbincang terlebih davulu kesesuaian anda mengamalkan produk ini.

© 2018 All rights Reserved. love connections sdn bhd