SUPPLEMEN MULTIVITAMIN UNTUK IBU HAMIL

[tawkto]

NOTA : Hanya 2 Sudu Setiap Hari Diperlukan Untuk Membekalkan Nutrisi dan Vitamin Penting Untuk Ibu Hamil & Bayi Dalam Kandungan
Hanya 2 Kali Sehari Diperlukan Untuk Anda Menikmati Tempoh Kehamilan Yang Lebih Menggembirakan Dan…
Z

Membantu Mengurangkan Alahan, Mual dan Muntah Di Awal Kehamilan

Z

Mengurangkan Rasa Penat, Letih dan Lesu Semasa Dalam Tempoh Kehamilan

Z

Membantu Perkembangan Otak Dan Minda Bayi Dalam Kandungan

Z

Mengurangkan Rasa Mengantuk Dengan Menambah Oksigen Ke Otak)

Z

Mencantikkan Kulit Dan Menaikkan Seri Wajah Ibu

Z

Sebagai Persediaan Membanyakkan Susu Ibu Selepas Melahirkan

Z

Meningkatkan Bacaan HB Dan Menambah Kandungan Darah Sehingga 13gd/l

Z

Membantu Membekalkan Tenaga Yang Cukup Semasa Proses Bersalin

Betul Ke Boleh Bantu Ibu Hamil? Ini Antara Result ‘Sebenar’ Selepas Mengamalkan PreMamma Selama 2 Minggu. HB naik Dari 8.0 ke 11.0 gd/l! Kenaikan Yang Mendadak!
Sekiranya anda sayangkan bayi dan diri anda, teruskan pembacaan dibawah…
Testimoni Prenatal La Mamma Pn Sheda
Adakah Anda Serius Untuk Bekalkan Tubuh Hamil Anda Dengan Nutrisi Dan Vitamin Lengkap & Penting ? Jangan Risau! Kami Ada Cara Yang Mudah & Cepat. 100% Jaminan Wang Dikembalikan Jika Anda Tidak Berpuas Hati! Teruskan Membaca..

Semasa hamil, ibu-ibu perlu dan WAJIB membekalkan diri dengan nutrisi-nutrisi yang diperlukan. Akibat dari kekurangan nutrisi yang diperlukan akan mengakibatkan :

  • Bacaan HB dan kuantiti darah menjadi rendah. HB dan darah sangat penting bagi membekalkan oksigen kepada bayi di dalam kandungan. Sebab itu, doktor marah kepada ibu yang rendah HBnya.
  • Sembelit dan susah untuk membuang. Ini kerana, ketika hamil, plasenta akan memberi tekanan kepada saluran usus. Justeru, nutrisi seperti fiber dapat membantu mengatasi masalah sembelit ini.
  • Mual, alah dan muntah. Morning sickness ini dapat diatasi dengan pengambilan vitamin C yang cukup
  • Perkembangan dan tumbesaran bayi terbantut. Masalah seperti kelahiran bayi pramatang, bayi down syndrome, dan lain-lain lagi masalah kecacatan bayi biasanya terjadi kerana kealpaan ibu untuk membekalkan nutrisi penting semasa kehamilan.
  • Keletihan dan tidak bertenaga sepanjang tempoh 9 bulan. Salah satu faktor terjadinya perkara ini ialah wanita hamil tidak menjaga pemakanan yang betul. Tambahan pula, apabila si suami menuruti kehendak isteri atas alasan mengidam tanpa melakukan usul periksa akan zat makanan tersebut
  • Bayi kuning sebaik sahaja selepas kelahiran. Ini terjadi apabila ibu tidak menyediakan diri mereka untuk menyusukan (breastfeed) bayi selepas bersalin.

Masalah nutrisi dan vitamin yang tidak lengkap bukan masalah kecil. Tapi Masalah Yang Sangat Besar Dan SANGAT BAHAYA sekiranya tidak diambil langkah untuk mengatasinya!

MASALAH KURANG NUTRISI
DAN VITAMIN SANGAT BERBAHAYA
UNTUK IBU HAMIL!

#1 TUMBESARAN BAYI TERBANTUT

Pengambilan makanan yang tidak teratur dan seimbang boleh mengakibatkan kecacatan pada sistem saraf dan tumbesaran bayi. Salah satu punca Sindrom Down ialah kerana kurang nutrisi dan zat penting semasa hamil!

#2 LETIH & TIDAK BERTENAGA SEPANJANG KEHAMILAN

Bagi ibu yang tidak mempunyai nutrisi dan vitamin penting di dalam badan, bayi di dalam kandungan akan menyerap nutrisi yang ada dari ibu dan menyebabkan anda tidak bertenaga. Kebanyakan kes ibu hamil mati semasa bersalin ialah kerana kekurangan tenaga!

#3 KELAHIRAN BAYI PRAMATANG

Kurangnya nutrisi penting yang diperlukan juga boleh membuatkan anda terpaksa bersalin lebih awal dari tarikh sebenar dan melahirkan bayi pramatang. Akibatnya, bayi boleh kuning dan ditahan dalam tempoh yang lama di hospital

#4 KEGUGURAN DAN KEMATIAN BAYI DI DALAM KANDUNGAN

HB (hemglobin) diperlukan dalam membawa oksigen kepada bayi di dalam kandungan. Rendah HB boleh mengakibatkan bayi lemas lalu mati dalam kandungan. Sekaligus berisiko untuk GUGUR!

Adakah anda masih lagi mahu mengambil mudah tentang masalah kurang nutrisi dan vitamin penting dalam badan anda? Sekiranya anda sayangkan bayi dalam kandungan dan diri anda sendiri, jangan berputus asa! Biar kami bantu anda…
MEMPERKENALKAN…

PREMAMMA

Revolusi Formula Yang Membekalkan Nutrisi & Vitamin Penting Dan Memberikan Tenaga Sepanjang Kehamilan Anda Dengan Cepat

Apa Itu PreMamma?
PreMamma ialah supplemen multivitamin yang membantu membekalkan semua nutrisi dan vitamin penting seperti zink, omega-3, Asid Folik, Vitamin K, Kalsium, Anti-Oksidan, dan Vitamin B. Kesemua nutrisi ini dapat membantu anda menambah darah dengan mudah, memberikan tenaga dan membantu tumbesaran bayi  yang sihat di dalam kandungan sepanjang 9 bulan 10 hari kehamilan. Kini anda boleh jadikan kehamilan memori paling indah dalam hidup anda.
Bagaimana Cara Menggunakan PreMamma?
Makan satu sudu PreMamma setiap hari pada waktu pagi dan malam

Untuk mempercepatkan kesannya, pastikan anda makan dalam keadaan perut kosong

Elakkan dari memakan
makanan yang tidak dibenarkan
untuk ibu hamil.

BAHAN AKTIF PREMAMMA

PreMamma dihasilkan dari 9 ramuan dan bahan terpilih yang dipastikan kualiti dan fungsinya dalam membekalkan nutrisi dan zat penting khas untuk ibu hamil. Ini 9 bahan utama itu…

BROKOLI

BUAH TIN

KURMA

VITAMIN C

MINYAK IKAN

ZA'FARAN

HABBATUS SAUDA

DELIMA

MADU

APA KATA MEREKA YANG SUDAH
PUN MENCUBANYA?

(Keputusan Dan Hasil Adalah Berbeza Mengikut Individu)

KALAU ANDA TIDAK BUAT KEPUTUSAN SEKARANG, BILA LAGI?

BERAPAKAH HARGA
PREMAMMA?

Harga Sebenar

RM150 (SM)
RM160 (S&S)

Harga Pengenalan

RM100 (Semenanjung)
RM110 (Sabah& Sarawak)

Bagi Setiap Pembelian, PERCUMA..

LA SERENE THERAPY OIL

(bernilai RM50)

EBOOK PANDUAN ASAS PENYUSUAN

(bernilai RM50)

PENGHANTARAN & PENGEPOSAN

(bernilai RM5)

CUBA PREMAMMA TANPA RISIKO!

Kami percaya dengan izin Tuhan, PreMamma dapat membantu dalam membekalkan nutrisi dan vitamin penting semasa hamil dengan penggunaan secara konsisten dan mengikut panduan yang diberikan. Justeru kami tidak teragak-agak untuk memberikan jaminan pulangan wang selama 30 hari* dari pembayaran.

SOALAN-SOALAN LAZIM (F.A.Q)

Sila Klik (+) Untuk Jawapan

Saya Pembawa Thalasemia, boleh ke PreMamma Menaikkan Hb Saya?
InsyaAllah Boleh! Ada antara pelanggan kami yang mempunyai thalasemia berjaya menaikkan HB dengan bantuan produk ini
Saya Ada Kencing Manis, boleh ke saya makan PreMamma?
Ya Boleh. Bagi ibu hamil yang mempunyai kencing manis, PreNatal tidak boleh mengurangkan tetapi dapat membantu dalam menstabilkan bacaan kencing manis anda.
Bolehkah PreMamma dimakan bersama ubat doktor?
Ya, boleh. Tetapi seeloknya dijarakkan pengambilannya dalam 30 minit.
Adakah PreMamma lulus Kementerian Kesihatan Malaysia?
PreNatal adalah dalam kategori makanan tambahan. Seperti mana supplemen lain seperti vitamin C, PreMamma tidak memerlukan KKM.
Selepas saya buat bayaran, berapa lama saya boleh dapat PreMamma ini?
Kami menggunakan perkhidmatan Pos Laju untuk penghantaran. Biasanya Pos Laju mengambil masa sehari ke 3 hari bekerja untuk kawasan sekitar Semenanjung Malaysia. Manakala Sabah dan Sarawak pula boleh mengambil masa antara 3-5 hari bekerja

DAPATKAN PREMAMMA SEKARANG!

Penafian! Laman ini tidak dihasilkan untuk menggantikan nasihat dari pakar perubatan. Laman ini berusaha sedaya upaya untuk menyampaikan maklumat yang tepat dan betul hasil kajian dan pembacaan tetapi tiada jaminan yang ianya seratus peratus tepat. Produk yang dikongsikan mungkin tidak sesuai untuk setiap individu dan tidak dijamin akan dapat menghasilkan kesan yang sama kepada semua pihak kerana sistem metabolisma dan tahap kesihatan individu berbeza-beza. Produk ini tidak bertujuan untuk menyembuhkan dan menghalang penyakit tetapi adalah satu usaha dan tawakal. Testimoni dan bukti yang ditunjukkan di laman ini adalah sah dan bukannya rekaan. Penulis tidak bertanggungjawab untuk sebarang salah guna dan salah faham maklumat yang ditulis di laman ini. Anda disyorkan untuk merujuk kepada doktor dan berbincang terlebih dahulu kesesuaian anda mengamalkan produk ini.